Breeërweg 33
3680 Neeroeteren (BE)
Tel. +32 (0)89 86 01 70
Fax. +32 (0)89 86 01 81
info@stradusaqua.be
   
/tbody>

Welkom bij Stradus Aqua

Onze website is geheel vernieuwd. Met een herkenbare maar toch frisse layout en up-to-date informatie. Én met een duidelijke visuele indeling van ons uitgebreide productassortiment, zodat u met een één klik belandt in de productgroep van uw keuze.

Mocht u na het surfen op onze website toch niet gevonden hebben wat u zocht, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen!


BOUW & INDUSTRIE

Ook voor de bouw en industrie heeft Stadus Aqua een compleet assortiment aan producten om uw project van A tot Z af te werken. In onze nieuwe brochure heeft u een overzicht van ons compleet gamma.

Vragen of een offerte?  neem contact op met onze verkoop afdeling +31 495 45 64 77 (NL)

Neem hier alvast een digitaal kijkje in onze brochure:

B en I

Huisaansluitput van Stradus Aqua in het nieuws.

Infiltratie van regenwater wordt de norm. Afvoeren van regenwater wordt voortaan de allerlaatste noodoplossing. De poreuze huisaansluitput van Stradus Aqua is volledig klaar voor de toekomst en biedt een combinatie van infiltratie en afvoer van water. 

Lees meer over onze functionele huisaansluitput in diverse artikels die recent verschenen zijn.


Op zoek naar meer informatie over onze poreuze huisaansluitputten? Ontdek hier alle technische gegevens en certificaten!

Publireportage - KANAAL Z

In het reportageprogramma "Alle zaken op een rijtje" op Kanaal Z, geven Koen Heyens (Sales Director) en Mart Heylen (Product Manager) meer uitleg over de leiderspositie en standaard + innovatieve productreeks van Stradus Aqua.
© 2013 STRADUS AQUA NV | disclaimer | sitemap