Testimonials

Johan Claessen (magazijnier/inkoper site Ravels): “Als magazijnier heb ik heel afwisselend werk, nog steeds ontdek ik nieuwe dingen. Ik heb altijd als magazijnier gewerkt, het is een functie waarin ik mij goed voel. Toen mijn vorige werkgever failliet ging, ben ik terug op zoek gegaan naar een job als deze. Ik werk met toffe collega’s en heb vaste uren in de dagdienst.”


 

Martijn Ogier (technical sales engineer site Neeroeteren): Als een in Nederland woonachtige werknemer, geniet ik van het beste van beide landen! Ik ga voor mijn werk weliswaar de grens over, maar ondervind eigenlijk geen verschillen die voor mij van belang zijn. Natuurlijk is er wel enig onderscheid in regelgeving, maar vanuit Stradus Aqua wordt mij genoeg hulp geboden om dingen te regelen. Verder geniet ik gewoon van mijn baan; we zijn altijd vernieuwend bezig en proberen daarbij zo efficiënt mogelijk te werken.”

 

Mich Dreesen (Allround Officer site Neeroeteren): Als Allround Officer is mijn takenpakket heel divers en levert dit een gevarieerde dagindeling op. Op die manier is iedere dag weer boeiend en uitdagend. Toch merk ik dat bij Stradus Aqua structuur hoog in het vaandel gedragen wordt, waardoor iedereen weet waar hij/zij voor staat. Vanaf het begin van mijn tewerkstelling krijg ik begeleiding en opleiding waar nodig, zodat mijn capaciteiten zich verder kunnen ontplooien. Dit komt uiteindelijk het bedrijf en mezelf ten goede. Verder is de sfeer onder collega’s heel belangrijk voor mij, wat zeker niet ontbreekt bij Stradus Aqua.” 

 

Grasso Georges (productie medewerker site Genk): “Ik doe mijn werk met plezier. Het maken van wapeningsnetten bijvoorbeeld, is iets wat ik graag doe. Het werken bij Stradus Aqua levert mij ook voordelen op die eerder praktisch zijn; het is dichtbij huis en ik heb goede werkuren. Daarnaast is ook de verloning goed. Al met al ben ik een heel tevreden mens en dat is zowel voor mij als mijn werkgever belangrijk.” 


© 2013 STRADUS AQUA NV | disclaimer | sitemap