Bedrijf

Tubobel Aqua is deskundig marktleider in België op het gebied van rioleringssytemen en toonaangevende specialist in afwatering en waterbehandeling. Onder de merken AQUAWAY® (producten voor waterafvoer) en AQUAGATE® (toegangssystemen tot onderliggende rioolschachten) bieden wij een breed gamma aan beton-gietijzer producten voor drainage toepassingen, zoals goten, kolken en putdeksels. Als gevestigd producent en leverancier van betonproducten voor riolering, afwatering en waterbehandeling, zijn wij betrokken bij de meest uiteenlopende infrastructuurprojecten in België. 

Locaties 

Tubobel Aqua produceert en verdeelt haar kwalitatief hoogstaande producten via 3 vestigingen in België: site Genk, site Neeroeteren en site Ravels. Door onze lokale aanwezigheid, grote flexibiliteit en uitgebreide productiecapaciteit kunnen wij ons engageren om u zo goed en snel als mogelijk het gewenste te leveren. 

Service en kwaliteit 

Naast ons uitgebreide aanbod aan traditionele, kwalitatief hoogstaande producten, ontwikkelen wij samen met opdrachtgevers en klanten innovatieve betonoplossingen op maat. Tubobel Aqua kan door haar jarenlange ervaring en marktkennis een waardevolle partner zijn voor u. Wij willen niet alleen een betrouwbare en verantwoordelijke leverancier voor onze klanten zijn, maar hen ook helpen met het vinden van de meest efficiënte totaaloplossing voor uw project. 


© 2013 STRADUS AQUA NV | disclaimer | sitemap